Webdesign

Hoe vaak komt u een site tegen die er qua design superieur uitziet, maar die qua functionaliteit te wensen overlaat? Herhalende intro's, traag ladende pagina's en geen duidelijke navigatie zijn allemaal factoren die het gebruiksgemak van de bezoeker verstoren. Vaak worden sites alleen maar gemaakt, omdat ze er mooi uit moeten zien. De bezoeker komt op de site en weet niet waar hij kan klikken, omdat de navigatie ver te zoeken is, of dusdanig verborgen is dat niet duidelijk is hoe de site in zijn werk gaat of wat het doel is.

Structuur van de website

Klant is toch koning? Nou dan moeten deze factoren toch goed geregeld zijn? MPlay BV maakt websites die overzichtelijk zijn en een gedegen structuur en uitstraling hebben. De bezoeker zal niet verdwalen en krijgt de inhoud die hij zoekt. Elke site die MPlay BV gemaakt heeft, heeft een uiterst herkenbare structuur, namelijk de structuur die erg lijkt op die van een verslag/document. Een verslag begint met een inleiding. Deze kunt u vergelijken met de voorpagina van een site. Hierop wordt verteld wat het doel is van de site. De bezoeker weet meteen wat het doel is en kan dan zelf beslissen of hij verder wil gaan of niet. Gaat de bezoeker verder, dan is de kans groot dat de bezoeker vindt wat hij zoekt. Het gevolg kan zijn dat de bezoeker een produkt besteld of een aanvraag doet over een bepaald onderwerp, vergelijkbaar met de conclusie. De bezoeker die zo ver is gekomen heeft een eerste goede ervaring met de site gehad.

Huisstijl

Om uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten, dient uw huisstijl enkele duidelijke kenmerken te hebben, die uw concurrenten niet hebben. De huisstijl is een belangrijke tool om een signaal aan vaste bezoekers te geven dat ze op het juiste adres zijn. Daarnaast is het ook een tool om nieuwe bezoekers een herkenningspunt te geven. Als u zich met uw site maar genoeg onderscheidt, dan zal dit duidelijke blijken. De kenmerken van de huisstijl moeten duidelijk voorkomen in de kleuren van de site, gebruikte foto's en het logo. Als u nog geen huisstijl heeft, dan kan MPlay BV een unieke huisstijl voor u ontwikkelen.

Een professionele uitstraling voor uw website is heden ten dage een must. Bezoekers van uw website nemen u niet serieus als u geen mooie en overzichtelijke website heeft. In overleg met u kan MPlay BV voor een gedegen website zorgen, die geheel aansluit bij de huisstijl en activiteiten van uw bedrijf.