Activiteiten

MPlay BV, met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van internet, verzorgt de aanwezigheid van bedrijven op het internet. Hieronder wordt verstaan:

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Hosting
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Internet marketing

Deze termen zeggen u misschien niet zo heel veel. Hieronder zullen ze nader worden toegelicht.

Webdesign

Om de bezoekers van uw site over te halen om klant te worden is het van belang dat de website er goed uit ziet en gebruiksvriendelijk is. De website moet de uitstraling van uw bedrijf zo goed mogelijk weerspiegelen. Dit kan door de huisstijl van uw bedrijf te integreren in de website. Daarnaast moet de website overzichtelijk zijn en dient de navigatie van de site in ëën oog opslag duidelijk te zijn. Tevens zullen de designers zorgen voor een bijpassend design.
Meer over webdesign...

Custom Hosting

Om uw website een plek op het internet te geven heeft u hosting nodig. MPlay BV heeft een aantal server racks in beheer. Hier kunt u uw website op kwijt.
Meer over hosting...

Zoekmachine optimalisatie

Veel sites worden moeilijk opgenomen in de belangrijkste zoekmachines, doordat de structuur van de site niet geheel duidelijk is voor de zoekmachine. MPlay BV heeft veel ervaring en succes in het verbeteren van uw positie in de belangrijkste zoekmachines. MPlay BV gebruikt geen SPAM achtige trucs om uw positie te verhogen. U loopt zo géén risico om een permanente ban te krijgen bij de zoekmachines. De resultaten die MPlay BV behaald zijn hierdoor vaak voor langere duur. Wij kunnen geen garantie geven voor topposities in de zoekresultaten, omdat wij geen invloed hebben op de topposities van de grote zoekmachines in de zoekresultaten. Geen enkel bedrijf heeft hier invloed op, alleen de zoekmachine zelf. Mocht er toch een bedrijf zijn die topposities garandeert. Gelooft u dit dan alstublieft niet. De zoekmachine bepaalt namelijk zelf wij er op nummer één komt te staan.
Meer over zoekmachine optimalisatie...

Internet marketing

MPlay BV kan met een vooraf aangegeven advertentie budget uw website op het internet promoten, door op bepaalde spots op het internet die voor uw bedrijf van belang zijn te adverteren. Vaak wordt de kracht van adverteren op internet onderschat. Er zijn verschillende manieren om te adverteren op internet. Laat u voorlichten over de mogelijkheden die voor uw bedrijf van toespassing zijn. Een advertentie in een krant is vaak duurder en minder effectief dan een advertentie op een zoekmachine. Bi de meeste zoekmachines kunt u op bepaalde keywords bieden. U betaalt dan vaak per klik. MPlay BV kan voor goede converterende advertenties zorgen. MPlay BV weet waar op gelet moet worden.
Meer over internet marketing...

Contact

MPlay BV heeft alle tools in huis om uw complete aanwezigheid op het internet te verzorgen.
Neem contact op met MPlay BV...